امروز برای شما عزیزان دستور تهیه خوراک مرغ و پسته را آماده کرده ایم که طعمی بسیار خوشمزه و ظاهری شکیل دارد ؛ پیشنهاد می کنیم حتما این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
- یک فنجان خرد شده پسته
- نصف فنجان خرده نان
- دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
- دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
- دو قاشق غذا خوری عسل
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار کافی
- دو عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست برش داده شده
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن نموده و درجه حرارتش را روی 260 درجه سانتی پراد قرار می دهیم و ظرف مربوط پخت را با اسپری چرب می کنیم.
پسته و خرده نان را در یک ظرف تخت می ریزیم و سپس در یک کاسه جداگانه خردل دیژون، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کرده تا کاملا یک دست شوند سپس مرغ را درونش غوطه ور می کنیم تا تمام سینه مرغ را پوشش دهد سپس درون ظرف خده نان و پسته می غلتانیم تا به مرغ بچسبند.
حال دمای فر را به 190 درجه سانتی گراد کاهش داده و سینه های مرغ را درون فویل مخصوص گذاشته و درون فر قرار می دهیم و 20 دقیقه زمان می دهیم تا پخته شوند.