loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 119 سه شنبه 22 دی 1394 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - اکرم عسگری: شامی از جمله غذاهای تقریبا حاضری به حساب می آید که برای اردو ها و مسافرت خیلی به درد می خورد. شامی هایی که در آنها لپه هم استفاده شده باشد تا آخر راه مسافرت شما را سیر نگه می دارد.

خانه خبر :شامی ترش؛ غذای بین راهی در مسافرت


مواد لازم برای 4 نفر

  •    4 ق س لپه پخته و چرخ شده
  •  250 گرم گوشت چرخ کرده
  •  1 تا 2 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد  پیاز متوسط
  •  1 ق م  زرچوبه
  •  1 ق س  گرد غوره
  •  2 /1 پیمانه سبزی ( جعفری، گشنیز و ریحان)
  •  به میزان لازم  روغن برای سرخ کردن
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه:

1. در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب کنید، سپس پیاز را داخل آن رنده کنید. یک عدد تخم مرغ، لپه پخته و چرخ شده، گوشت چرخ کرده، سبزی، گرد غوره، نمک،فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

2. مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر به مواد اضافه کنید تا مایه شامی خوب به هم بچسبد. کمی از مایه شامی را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

3. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم روغن در آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. حال مقداری از مواد را بردارید و با دست به آن شکل دهید، سپس آن را داخل روغن خوب سرخ کنید.

4. بعد از آنکه شامی ها سرخ شدند، آنها را از تابه درآورده و در ظرف مشبک فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

5. شامی های سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

يه جور ديگه

به جای اینکه لپه را چرخ کنید، می توانید آن را بعد از پختن خوب له کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 289
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 525
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 9,148
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 36,888
  • بازدید ماه : 36,888
  • بازدید سال : 323,635
  • بازدید کلی : 9,750,990
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر