وب سایت آوای سلامتی: امروز قرار است طرز تهیه یک نوع کیک را به شما آموزش دهیم. اما این کیک با چیزی که در تصور شماست فرق دارد. طرز تهیه کیکی با گوشت و قارچ و سبزیجات! در نهایت می بینید کیکی که درست کرده اید، شبیه پیتزا شده است.
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده : 700 گرم
- قارچ خرد شده : 175 گرم
- نخود سبز : 175 گرم
- پیاز خرد شده : 1 عدد
- آرد : 1 قاشق غذاخوری
- پنیر کم چرب و کم نمک : 125 گرم
- ریحان تازه : 1 قاشق چای خوری
- عصاره گوشت : 100 میلی لیتر
- سیر : 1 حبه
- نمک : 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل : به میزان لازم
- روغن : 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
- کره : 40 گرم
- آرد : 225 گرم
- شیر کم چرب : 9 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت روشن نمایید . گوشت چرخ کرده را همراه پیاز , سیر , قارچ و نخود فرنگی یکی یکی تفت و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با هم پخته شوند .
2. سپس آرد , پنیر و ریحان خرد شده و عصاره گوشت را به آن ها اضافه نمایید و در یک ظرف عمیق 1.7 لیتری بریزید . برای تهیه خمیر , کره را با آرد ورز دهید تا به یک خمیر یکدست تبدیل شود .
3. خمیر را به شکل گلوله های کوچکی در بیاورید و روی ظرف حاوی مواد داخل کیک سبزیجات به شکل گل قرار دهید .
4. روی خمیر را با کمی شیر خیس نمایید . به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود .