loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 63 دوشنبه 29 تیر 1394 نظرات (0)

مواد لازم

  •    سفیده تخم‌مرغ: سه عدد
  •    شکر دانه‌ریز: 40 گرم
  •    پودرشکر    : 180گرم
  •    پودربادام    : 125گرم
  •    رنگ قهوه‌ای و اسانس چای (برگاموت): به میزان دلخواه
  •    چای خشک: به میزان لازم


روش تهیه:

1. اگر فر گازی بود روی 150درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم می‌کنیم.

2. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و آن را چرب می‌کنیم.

3. ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف کند. سپس آرام‌آرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند. پودرشکر و پودربادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و توجه می‌کنیم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکند. رنگ و اسانس را هم به مواد اضافه کرده و مواد خشک و چای خشک  را در سه مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم.

4. یک ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به مدت 30دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر می‌پزیم. برای بین ماکارون‌های چای پس از پخت از خامه یا کرم گاناش سفید استفاده می‌کنیم.

ماکارون چای: ماکارون چای از آن دست ماکارون‌هایی است که در تهیه آن از اسانس چای و چای خشک با هم استفاده می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 274
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 655
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,030
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,058
  • بازدید ماه : 11,058
  • بازدید سال : 297,805
  • بازدید کلی : 9,725,160
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر